onsdag 28 februari 2007

Shoppingdag med mammorna ;p

Idag har jag och Amanda vart i Täby och shoppat med mammorna ;) Det var väldigt trevligt :D Dock lite tjat om gula jeans, men va fan, det är väl bara att koppla bort för ett tag :p
Hittade iaf två fina tröjor :D Och världens sötaste skor, som naturligtvis var för stora :p Funderar seriöst på att göra en tåförlängning :p För er som inte redan vet eller inte fattat än, så har jag ganska små fötter, 34-35 för att vara exakt. Jag har med andra ord ganska svårt att hitta skor eftersom jag ogärna letar på barnavdelningen bland rosaglittrigt fluff och fjärilar. Och det är om möjligt ännu svårare med sommarskor eftersom det inte är alltför snyggt att ha dubbla fleecesulor i öppna skor.

Men trots mina problem att hitta sommarskor så längtar jag sjukt mycket efter sommaren, solen, värmen :D

lördag 24 februari 2007

Äntligen, frihet ;p

Kan inte fatta att det är lov, eller egentligen så har jag jue alltid vetat att det kommer bli lov, det jag egentligen inte fattar är att det är lov och att jag fortfarande lever :p Trodde seriöst att de två senaste veckorna skulle bli min död, att jag skulle hamna i koma för att jag pluggade så jävla mycket.
Men här är jag, jag lever, och det är LOV ;) Yeaaah ;D Faan va skönt de ska bli!

tisdag 20 februari 2007

På riktigt

Tro det eller ej, men jag är faktiskt glad för din skull.
Trots att detta inte är den ultimata situationen för mig så vill jag ju trots allt att du ska vara glad, det gör jag verkligen. Och även fast det inte alltid märks så vet du innerst inne att det är det jag vill. Eller hur?

söndag 18 februari 2007

Deras helg ;)

För att vi var så jävla bra den kvällen ;)

För att du Marcus, var så jävla grym på norsk karaoke ;)

För att vi ännu ett år firade din födelsedag tillsammans

För att vi är världens bästa vänner ;) (L)

Och för att det har vart en sjukt rolig helg med sjukt mycket skratt & tårta ;D

fredag 16 februari 2007

Idag är det ingen vanlig dag ;D

För idag blir mina små kalaspuffar 19 år ;p
Ett stort grattis till mina två bästa vänner :D

Amanda & Andreas. Jag älskar er.

tisdag 13 februari 2007

Saknad ;p

Kom igen TV 3! Kör igång med Prison Break igen ;) Uppehållet från Wentworth har redan vart alltför långt ;p

måndag 12 februari 2007

Vad är slum?

Enligt vår geografilärare måste ett hus bestå av våt jord, och tak och väggar måste vara gjorda av säck, plåt eller brädbitar och sakna dörr och fönster för att det ska få räknas som slum.
Man måste också vara arbetslös och leta efter mat på soptippen, och gud förbjude om man har gatubelysning.

Jag och Amanda har ikväll haft roligt med att diskutera denna kvinnas intelligens, och jag tror att ni själva kan lista ut vad vi kom fram till :p

Den största

VM-guld i slalom
VM-guld i storslalom
VM-guld i super-G
VM-guld i kombination

Och i och med vinsten igår så tog hon även sitt första VM-guld i störtlopp och blev därmed historisk, som första kvinna att vinna VM i alla fem discipliner.

Hon är alltid som bäst när det väl gäller. Tre Vm-guld på tre tävlingar säger en hel del om vår superstjärna Anja Pärsson.

söndag 11 februari 2007

I en klass för sig

The Ark krossade allt motstånd i gårdagens melodifestival ;)

torsdag 8 februari 2007

Omgjord version av Lejonkungen-låt

"Ingen säger, sluta,
ingen säger, gör så,
ingen säger, gå dit,
ingen säger, hör på"

Det hela började när jag tog ton och började sjunga den här låten under vårt vist-spel :p Jag ska då tillägga att jag sjöng den på "rätt" sätt :p Efter ett tag hör man att jag smittat Amanda som svärandes sitter där och trallar på denna underbara melodi :p Plötsligt lägger hon till konstiga pauser efter "ingen säger", innan hon fortsätter meningen. Det hela spårar och det slutar med att jag sitter där och "sjunger", den antagligen fulaste version som någonsin gjorts av den här låten, med upphovsmakaren till det hela gapskrattandes mitt emot mig :p Hahaha :p

Och bara för att vi sjöng så mycket på den där låten idag så känner jag just nu ett starkt behov av att kolla på Lejonkungen :p Som föresten är den absolut bästa Disneyfilmen som någonsin gjorts ;D

tisdag 6 februari 2007

Bästisar ;)

Du & jag kompis ;)


Keep smiling, keep shining
Knowing you can always count on me, for sure
That's what friends are for
In good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for


Latinexpert sökes

Om du är ett riktigt geni på latin eller om du mot förmodan råkar veta var jag kan hitta en översättning på Ovidíus jävla dikt "Jupiter och Europa", var snäll och berätta det för mig. Jag ber dig ;p Jag är i desperat behov av hjälp :p

söndag 4 februari 2007

Mot guldet ;)

I italienska Anterselva är skidskytte-VM i full gång och vårat största medaljhopp är självklart Anna Carin Olofsson, hon är grym :D Igår blev det ett silver, idag ett brons, och på onsdag tror jag det är dags, då är guldet vårt ;)

Och jag vill uppmana alla er som ännu inte sett något lopp att göra det. För det är helt hysteriskt sjukt spännande ;)

fredag 2 februari 2007

Som en berg- och dalbana

Ena stunden är du hur bra som helst, vi är hur bra som helst. I den andra verkar du inte bry dig om att du var hur bra som helst, att vi var hur bra som helst.



Amanda, du är min bästa vän (L)